Renor on Suomen johtava vanhojen kiinteistöjen uudelleenkehittäjä. Omistamme useita suuria entisiä teollisuuskiinteistöjä, joita kehitämme uuteen käyttöön kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Kiinteistökehityksessä yhtiömme ottaa huomioon ympäristöarvot ja yhteiskunnan tarpeet. Teemme kehitystyötä yhteistyössä kaupunkien, kuntien ja museoviraston/maakuntamuseon kanssa. Meillä on yhteensä noin 338.000 neliömetriä vuokrattavaa tilaa ja noin 320.000 neliömetriä käyttämätöntä rakennusoikeutta.

Kaikki toimintamme lähtee asiakkaiden tarpeista niin myös kiinteistökehitys -toimintamme. Tavoitteemme on toteuttaa asiakkaillemme heidän toimitilatarpeisiinsa soveltuvia toimitila- ja konseptiratkaisuja kehittyvässä kaupunkiympäristössä. Asiakkaitamme ovat sekä julkinen että yksityinen -sektori.

Suurimmat kehityskohteemme ovat tällä hetkellä Askonalue Lahdessa, Porin Puuvilla Porissa ja Tikkurilan Silkki Vantaalla. Lisäksi meillä on kehityskohteita Tampereella (PMKTALO), Forssassa (Finlaysonalue), Porvoossa (WSOYTALO) ja Helsingissä (Höyläämötie 3).

Renor kehittää myös kiinteistösalkkuaan aktiivisesti. Osa kiinteistöistä on myytävänä ja samalla etsimme myös uusia uuden elinkaaren ansaitsevia kiinteistöjä kehityssalkkuumme.

Lisätietoja:

RENOR OY

Timo Valtonen
toimitusjohtaja

puhelin 020 7220 881
timo.valtonen(at)renor.fi
www.renor.fi

Marko Liimatainen
kiinteistökehitysjohtaja

puhelin 020 7220 882
marko.liimatainen(at)renor.fi
www.renor.fi