ma 27. toukokuuta 2019 09.45.00
Askotalon kokoustilat voit nyt varata helposti myös uuden varausjärjestelmän kautta verkosta (linkki). Isommissa tapahtumissa tiimimme huolehtii valmisteluista ensimmäisestä yhteydenotosta viimeisteltyyn tilaisuuteen asti. Monipuolinen kokonaisuutemme houkuttelee asiakkaita Lahdesta ja koko Suomesta.
Renor haluaa toteuttaa kokouksia ja tilaisuuksia asiakkailleen kätevästi, kekseliäästi ja helposti. Tästä viimeisimpänä askeleena on verkkoon avattu Askotalon kokoustilojen varausjärjestelmä osoitteessa renor.meetus.fi. Palvelussa näkee heti kokoustilojen varaustilanteen, tilojen eri koot ja muunneltavuuden. Varausjärjestelmän kautta voi myös tilata herkulliset tarjoilut kokouksiin.
Tavoitteenamme on tarjota tiloja ja palveluja kattavasti yrityselämän eri tarpeisiin. Siksi ravintola Werstas kokous- ja tapahtumatiloineen on meille erityisen tärkeä. Kehitämme kokonaisuutta Werstaan palveluja tuottavan Compass Groupin kanssa , kertoo Askonalueen asiakaspalvelupäällikkö Tanja Paksunen Renorista.
Tapahtuma tai juhla tulossa – ota yhteyttä, me järjestämme
Hanna Ruotsalainen Compass Group Oy:stä on ollut alusta asti mukana kehittämässä Askotalon ravintola Werstasta sekä kokous- ja tapahtumakeskusta. Hän kuvailee kokonaisuutta näin:
”Askotalon tilojen kauneus ja viihtyisyys sekä soveltuvuus monen kokoiseen tapahtumaan ovat yllättäneet asiakkaamme. Meiltä löytyy kokous- ja juhlatilat suuriin ja pieniin tilaisuuksiin. Talossa on vietetty lukuisia yritystilaisuuksia, pikkujouluja ja seminaareja. Tänä keväänä järjestimme täällä ensimmäistä kertaa kaksipäiväiset messut sekä toukokuun toisena sunnuntaina lämminhenkisen äitienpäivälounaan. Syksylle on suunnitteilla rapujuhlat.”
”Kun tapahtuma on tiedossa, niin ensin valitaan oikeanlainen tila, käydään läpi ohjelma ja sen tavoitteet ja luodaan yhdessä menu ja tapahtuma, jotka ilahduttavat osallistujia vielä muistikuvillaankin”, Hanna Ruotsalainen jatkaa.
Historia luo hurmaavia tunnelmia
Askotalo on Hanna Ruotsalaisen mielestä houkutteleva muun muassa upean historiansa vuoksi ja siksi, että alueen tarinan kulmakivet ovat hienolla tavalla näkyvissä tiloissa. Muun muassa näitä tunnelmatekijöitä voidaan käyttää monin tavoin erilaisten tilaisuuksien raameina:
Jo sisääntuloaula on tunnelmallinen ja tarjoaa monia mahdollisuuksia myös toiminnallisesti. Sisään siirryttäessä kauniilla Torilla ovat aiemmin kulkeneet rautatiekiskot, nyt siihen mahtuu rakentamaan juhlatilan esiintymislavoineen tai usean sadan hengen illallisen pitkissä, upeasti katetuissa pöydissä. Punatiiliverhoilu on tallentanut alkuperäistä tunnelmaa seinille ja Torin korkealla sijaitseva katto lasi-ikkunoin päästää päivänvalon ja -varjot kulkemaan tiloissa.
”Pöytiin kauniisti katettuja juhlia järjestämme täällä noin 300 hengelle ja ilman pöytäkattausta jopa yli tuhannelle henkilölle. Mutta yhtä hyvin pystymme eriyttämään tilan muutaman kymmenen hengen juhlaan, niin että tunnelma säilyy tilaisuudessa intiiminä”, Ruotsalainen kuvailee.
Makuja Suomesta ja maailmalta
Ravintola Werstaassa keittiöpäällikkö Niko Vuorinen vastaa ravintolan ja eri tapahtumien makumaailmoista yhdessä osaavan tiiminsä kanssa. Vuorisella on monipuolinen kokemustausta ja hän on innostava osaaja, joka tuo asiakkaille tuoreita trendejä maailmalta.
Werstaalla tilaisuus voidaan kattaa ja tarjoilla suoraan pöytiin tai sitten tarjoilu voidaan rakentaa front-cooking-tarjoiluna, niin että vieraat voivat valita mieleisensä annoksen ravintolasalin puolella sijaitsevista front-cooking-pisteistä.
Myös arkilounaalla Ravintola Werstaan annokset viimeistellään front-cooking-pisteissä asiakkaan odottaessa, ja ruoka tarjoillaan valmiina lautasannoksina. Front-cooking-pisteitä on kolme ja niitä täydentää kevyt Deli-pöytä.
Home made Kotiruokaa yksilöllisesti ja nopeasti.
Street food Kansainvälisiä ja herkullisia katuruokamakuja ympäri maailman.
Taste of inspiration Huippulaatuiset bistrotyyppiset annokset / business-lounaat.
Deli Kevyesti hyvää Hinta muodostuu annoksen painon mukaan.
Musiikkiesitykset soivat menestyksekkäästi
Isojen tilaisuuksien osalta Werstas on näyttänyt toimivuutensa jo usein. Tilat ovat taipuneet vieraiden lisäksi järjestelyistä vastaavien taustajoukkojen käyttöön.
”Olemme viettäneet täällä yritysten 100-vuotisjuhlia ja järjestäneet satojen osallistujien kokouksia. Olemme myös rakentaneet viihdetaiteilijoiden estradeja yhdessä valo- ja äänitekniikan asiantuntijoiden kanssa. Torilla on saatu kuulla muun muassa Pepe Willbergin, Virve Vicky Rostin, Nina Tapion ja Milana Misicin show’t. Näin isot tapahtumat vaativat hyvät tilat myös järjestäjille ja niitä meillä on runsaasti tapahtumatilojen ohessa”, Ruotsalainen iloitsee.
Asiakkaita ympäri Suomen – ja perille pääset helposti
Messut ja juhlat, yritysjuhlat, pikkujoulut, vuosijuhlat, kokoukset, seminaarit, koulutukset, valmennukset: me tarjoamme asiakkaillemme tilat, Ravintola Werstaan herkulliset tarjoilut ja tapahtumajärjestäjien oheis- ja ohjelmapalvelut.
Lahtelaiset yritykset ovat huomanneet Askotalon tarjonnan ja iso joukko heistä on jo käyttänytkin tiloja. Tämän lisäksi myös muualta Suomesta on tultu kokoontumaan Askonalueelle.
”Tänne on helppo tulla, sen ovat havainneet muun muassa yritykset, joilla on toimintaa eri puolilla Suomea. Lisäksi lähin hotelli sijaitsee 350 metrin päässä, jolloin myös majoitus on kätevästi järjestettävissä”, Hanna Ruotsalainen kertoo.
LISÄTIETOJA
RAVINTOLA WERSTAS
ASKOTALON KOKOUSKESKUS
Askotalo, Askonalue
Askonkatu 9, Lahti
puhelin 040 162 3145
sähköposti ravintolawerstas@eurest.fi
www.ravintolawerstas.fi
Tapahtumamyynti
Piia Pohjolainen
ravintolapäällikkö
puhelin 040 670 1151
piia.pohjolainen@eurest.fi
Kysy lisää Askotalon yrityspalveluista tms. Tanja Paksunen, p. 040 7516 746 tai tanja.paksunen@renor.fi