Renor Oy osallistui toista kertaa kansainväliseen kiinteistöalan GRESB-arviointiin. Global Real Estate Sustainability Benchmark -organisaatio (GRESB) antoi Renorille jälleen kolme tähteä GRESB-reittauksessa. Pisteissä saavutettu tulos parani viime vuodesta kahdeksalla ja ylittää vertailuryhmän ja kaikkien osallistujien keskiarvon.

Renor ylsi ei-listattujen pohjoismaisten osallistujien vertailuryhmässään kärkikaartiin saavuttaen kolmannen sijan. Maailmanlaajuiseen GRESB-arviointiin osallistui tänä vuonna 850 kiinteistösijoitusyhtiötä ja -rahastoa. Ramboll avusti Renoria GRESB 2017 -arvioinnin toteuttamisessa.

– Yritysvastuu on Renorin liiketoiminnan ytimessä ja se tarkoittaa käytännössä taloudellisen-, ympäristö- ja sosiaalisen vastuun toteuttamista osana liiketoimintaa kaikkien sidosryhmien suuntaan. Viime aikoina olemme panostaneet erityisesti uusiutuvien energialähteiden käyttöönottoon ja kiinteistöjemme energiatehokkuuden edelleen parantamiseen. Osana sosiaalista vastuuta kiinteistökohteissamme kiinnitetään huomiota asiakasympäristöjen yhteisöllisyyden rakentumiseen ja uusien palveluiden kehittämiseen. Olemme alueellisesti mukana monissa paikallisyhteisöissä aktivoimassa ja mahdollistamassa osaltamme yhteisöjen toimintaa. GRESB-arviointi mittaa onnistumistamme näissä asioissa ja on erinomainen työkalu vastuullisuusviestinnässä. Jatkamme vastuullisuustyötä edelleen ja olemme mukana GRESB-arvioinnissa myös tulevaisuudessa, kertoo Renorin toimitusjohtaja Timo Valtonen.

Lisätietoja:

Timo Valtonen, toimitusjohtaja, Renor Oy, p. 050 364 8737
Toni Pajulahti, ylläpitopäällikkö, Renor Oy, p. 040 551 7997

Renor – Rakennettu elämään
Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisia toimitiloja ja uudistuvia palveluja historiallisissa kiinteistöissä, joita jalostamme vireiksi kaupunkikortteleiksi. Olemme rohkeasti erilainen ja vastuullinen suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö. Kohteemme on rakennettu elämään.
www.renor.fi

GRESB– arviointi (GRESB Real Estate Assessment) on maailmanlaajuinen reaali-investointien, kiinteistöportfolioiden ja infrastruktuuri-investointien, vastuullisuutta kartoittava vertailututkimus. Tutkimus toteutetaan vuosittain.
www.gresb.com

Lataa pdf-tiedote tästä