ASKONALUE, Lahti

Tervetuloa Lahteen ja Askonalueelle! Luonnonkaunis Lahti sijaitsee noin tunnin matkan päässä Helsingistä. Askonalue on osa Lahden keskusta-aluetta ja se on Renorin kohteista pinta-alaltaan suurin kohde.

PUUVILLA, Pori

Puuvilla sijaitsee Porissa, Isosannan kaupunginosassa Kokemäenjoen rannassa. Puuvillaan on muodostunut Satakunnan suurin yritys-, koulutus- ja vapaa-ajankeskus. Kohteen monipuolisuus takaa taloudelliset edellytykset ja hyvät palvelut jatkuvalle kehitykselle.

KAUPPAKESKUS PUUVILLA

Satakunnan suurimmaksi yritys- ja koulutuskeskukseksi muodostunut Puuvillan keskustakortteli laajeni moni-ilmeiseksi kaupan, kulttuurin ja viihteen keskittymäksi, kun Satakunnan suurin - Renorin ja Ilmarisen tasaosuuksin omistama - Kauppakeskus Puuvilla avasi ovensa lokakuussa 2014. Kauppakeskus Puuvillassa hyödynnetään tehokkaasti geoenergiaa sekä kiinteistön jäähdytykseen että lämmitykseen. Joulukuussa 2014 kauppakeskukselle myönnettiin Porilainen maineteko 2014 -palkinto. Porin Puuvilla voitti Suomen Kauppakeskusyhdityksen järjestämän Vuoden kauppakeskusteko 2015 -kilpailun.

FINLAYSONALUE, Forssa

Finlaysonalueen muodostavat Vanhan Kutomon hyvinvointi-, hoivapalvelu- ja toimistokeskus, Finlaysonalueen tehtaat sekä logistiikkakeskus. Hyvin hoidetut tiilirakennukset tarjoavat edustavia ja muuntojoustavia tiloja kaikenlaisille toimijoille.

TIKKURILAN SILKKI, Vantaa

Tikkurilan Silkki sijaitsee Vantaalla Tikkurilan keskustassa Keravanjoen rannalla. Kiinteistössä toimii pääosin pieniä yrityksiä, jotka arvostavat omaleimaisia tiloja ja hyviä liikenneyhteyksiä.

HÖYLÄÄMÖTIE 3, Helsinki

Höyläämötien kiinteistömme sijaitsee hyvällä paikalla Pitäjänmäellä Helsingissä. Kiinteistö tarjoaa jäähdytettyjä tiloja tuotanto- ja toimistokäyttöön.

Forssa Garage

Forssa Garage on Renor Oy:n omistama uusi turvallinen veneiden ja moottoriajoneuvojen säilytystila. Forssa Garage sijaitsee Forssan Finlaysonalueella ja tarjoaa asiakkailleen suuren 15 000m2 lämmitetyn sisäsäilytystilan, jonne tuoda vaivattomasti talvisäilytykseen vene, asuntoauto/-vaunu, harrasteauto, henkilöauto tai mikä tahansa muu moottoriajoneuvo.

WSOYTALO, Porvoo

Porvoossa sijaitseva ydinkeskustan korttelimme on rakennettu useassa vaiheessa vuosina 1912-1970 alkujaan Werner Söderström Osakeyhtiön kirjapainotoimintaa varten. Tänään kiinteistössä, jonka kokonaispinta-ala on 29 690m², toimivat kymmenet yritykset tarjoavat monipuolisia palveluita.

PMKTALO, Tampere

PMKTALO sijaitsee Tampereella Tammelan kaupunginosassa, noin puolen kilometrin päässä rautatieasemalta. Kiinteistö soveltuu pääasiassa liike- ja toimistotiloille sekä niihin liittyville varastoille.

Tontit

Renor Oy omistaa yksittäisiä tonttikohteita, jotka ovat myynnissä.