askonalue-illustration

ASKONALUE, Lahti

Tervetuloa Lahteen ja Askonalueelle! Luonnonkaunis Lahti sijaitsee noin tunnin matkan päässä Helsingistä. Askonalue on osa Lahden keskusta-aluetta ja se on Renorin kohteista pinta-alaltaan suurin kohde.

puuvilla-illustration

PUUVILLA, Pori

Puuvilla sijaitsee Porissa, Isosannan kaupunginosassa Kokemäenjoen rannassa. Puuvillaan on muodostunut Satakunnan suurin yritys-, koulutus- ja vapaa-ajankeskus. Kohteen monipuolisuus takaa taloudelliset edellytykset ja hyvät palvelut jatkuvalle kehitykselle.

puuvilla-logo_siniharmaa_2013 (1)

KAUPPAKESKUS PUUVILLA

Satakunnan suurimmaksi yritys- ja koulutuskeskukseksi muodostunut Puuvillan keskustakortteli laajeni moni-ilmeiseksi kaupan, kulttuurin ja viihteen keskittymäksi, kun Satakunnan suurin - Renorin ja Ilmarisen tasaosuuksin omistama - Kauppakeskus Puuvilla avasi ovensa lokakuussa 2014. Kauppakeskus Puuvillassa hyödynnetään tehokkaasti geoenergiaa sekä kiinteistön jäähdytykseen että lämmitykseen. Joulukuussa 2014 kauppakeskukselle myönnettiin Porilainen maineteko 2014 -palkinto. Porin Puuvilla voitti Suomen Kauppakeskusyhdityksen järjestämän Vuoden kauppakeskusteko 2015 -kilpailun.

askokyla_pori_logo

PORIN ASKOKYLÄ

Herralahdessa sijaitsee 1986 rakennettu, Renor Oy:n omistama Kiinteistö Oy Asko-talot, joka tunnetaan nimellä Askokylä. Sen muodostavat neljä liikerakennusta ja niiden välittömässä läheisyydessä olevat pysäköintipaikat.

finlaysonalue-illustration

FINLAYSONALUE, Forssa

Finlaysonalueen muodostavat Vanhan Kutomon hyvinvointi-, hoivapalvelu- ja toimistokeskus, Finlaysonalueen tehtaat sekä logistiikkakeskus. Hyvin hoidetut tiilirakennukset tarjoavat edustavia ja muuntojoustavia tiloja kaikenlaisille toimijoille.

tikkurilan-silkki-illustration

TIKKURILAN SILKKI, Vantaa

Tikkurilan Silkki sijaitsee Vantaalla Tikkurilan keskustassa Keravanjoen rannalla. Kiinteistössä toimii pääosin pieniä yrityksiä, jotka arvostavat omaleimaisia tiloja ja hyviä liikenneyhteyksiä.

hoylaamotie_3_helsinki_logo_0

HÖYLÄÄMÖTIE 3, Helsinki

Höyläämötien kiinteistömme sijaitsee hyvällä paikalla Pitäjänmäellä Helsingissä. Kiinteistö tarjoaa jäähdytettyjä tiloja tuotanto- ja toimistokäyttöön.

finlaysonalue-illustration

Forssa Garage

Forssa Garage on Renor Oy:n omistama uusi turvallinen veneiden ja moottoriajoneuvojen säilytystila. Forssa Garage sijaitsee Forssan Finlaysonalueella ja tarjoaa asiakkailleen suuren 15 000m2 lämmitetyn sisäsäilytystilan, jonne tuoda vaivattomasti talvisäilytykseen vene, asuntoauto/-vaunu, harrasteauto, henkilöauto tai mikä tahansa muu moottoriajoneuvo.

wsoytalo-illustration

WSOYTALO, Porvoo

Porvoossa sijaitseva ydinkeskustan korttelimme on rakennettu useassa vaiheessa vuosina 1912-1970 alkujaan Werner Söderström Osakeyhtiön kirjapainotoimintaa varten. Tänään kiinteistössä, jonka kokonaispinta-ala on 29 690m², toimivat kymmenet yritykset tarjoavat monipuolisia palveluita.

pmktalo-illustration

PMKTALO, Tampere

PMKTALO sijaitsee Tampereella Tammelan kaupunginosassa, noin puolen kilometrin päässä rautatieasemalta. Kiinteistö soveltuu pääasiassa liike- ja toimistotiloille sekä niihin liittyville varastoille.

tontit_logo

Tontit

Renor Oy omistaa yksittäisiä tonttikohteita, jotka ovat myynnissä.