KUVA: apteekkari Leena Astala

VERKKO_Pori_apteekkariPorissa Sampolan liikekeskuksesta muuttava apteekki etsi itäisestä Porista sopivaa sijoittumispaikkaa. Askokylä valikoitui ykköstilalle keskeisen sijaintinsa vuoksi. Myös Itä-Porin terveysasema sijaitsee Askokylässä.

Uusi Porin Asema-apteekin alaisuudessa toimiva Itä-Porin sivuapteekki tarjoaa täydet apteekkipalvelut asiakkailleen. Asioiminen apteekissa on vaivatonta lääkärissä käynnin yhteydessä. Iso parkkipaikka on myös helpotus autolla liikkuville asiakkaille.

– Apteekista on saatavissa reseptilääkkeiden lisäksi laaja valikoima itsehoitolääkkeitä sekä apteekkikosmetiikkaa.  Uudessa Itä-Porin apteekissa saa yksilöllistä palvelua sekä ohjeita ja neuvoja lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön, kertoo apteekkari Leena Astala.

Porin Asema-Apteekki muuttaa Postin entisiin tiloihin ja käyttöön tulee 190 m2 tilat.  Muutos- ja rakennustyöt ovat jo alkaneet. Itse muutto on kesäkuun alussa.

– Muutosrakentamisen hanke on melko iso, kun apteekkiin rakennetaan uusi esteetön sisäänkäynti, seinään tehdään kaksi isoa näyteikkunaa ja lisäksi koko talotekniikka uusitaan. Tiloista tulee valoisat, tilavat ja palvelevat, kertoo kiinteistöjohtaja Juha Veistonen.

Renorissa on energiaa luonnostaan

Renor on perehtynyt uusiutuvien energialähteiden käytön mahdollisuuksiin. Tällä hetkellä myös Askokylässä tutkitaan uusiutuvien energialähteiden käytön mahdollisuuksia. Mallia ei tarvitse hakea kaukaa, onhan meillä Kauppakeskus Puuvillan energiatuotannon ratkaisut tehty saman osaajajoukon toimesta, Juha Veistonen sanoo.

Katso myös Kauppakeskus Puuvillan valinta kuukauden päästövähentäjäksi