Tilankäyttö mukautuu entistäkin sujuvammin liiketoiminnan erilaisiin tilanteisiin. Kehitys on monipuolistanut näin myös vuokrattavien tilojemme käyttöä – ja mikäs sen (eko)tehokkaampaa!

Esimerkiksi Lahdessa Askonalueelle olemme vuoden alussa avanneet toimistohotellin väliaikaiseen käyttöön tai yritysten sateliittitoimipisteeksi. Kevään aikana Askotaloon avataan myös täysin uudet kokoustilat, jotka ovat tarjolla kaikille.

Työ ei kysy enää työpaikkaa: yhä useammin näemme kahviloissa ja lounasravintoloissa nopeita kokouksia tai mobiilisti työhönsä keskittyneitä henkilöitä. Aikaisempi keskustelu etätyöstä kotona on saanut yhä monipuolisempia piirteitä. Tämän vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota myös kohteidemme kahvila- ja ravintolatarjontaan.

– Onko tarjontamme poikkeuksellisen suurta niillä paikkakunnilla, joilla toimimme – minä olen sitä mieltä. Toisaalta, myös asiakkaamme ovat varsin sitoutuneita valitsemiinsa tiloihin, joten luotan siihen, että hekin ovat löytäneet meiltä ratkaisuja moniin tarpeisiin, arvioi Timo Valtonen.

Tikkurila kasvaa ekotehokkaasti aseman ympärille

Nyt olemme tarttuneet jälleen uuteen kohteeseen. Monipuolistamme ja modernisoimme Tikkurilan aseman kyljessä sijaitsevan Tikkurilan Silkin kaupunkikorttelin. Kohde on meille jo tuttu ja sen suojissa toimii jo useita eri alojen yrittäjiä. Nyt korttelille on kiteytynyt Tikkurilaan loistavasti sopiva entistä toimivampi ja myös monipuolista työtä ja vapaa-aikaa palveleva konsepti.

Kiinteistöön on tulossa ensin uudet toimistotilat sekä palveluja ja liikkeitä. Tontilla on myös asuinkäyttöön kaavoitettu osa, kauniisti kaartuvan Keravajoen varrella.

Tutustu Tikkurilan Silkkiin