Tiedote 24.2.2017 Porin Puuvilla Oy, Porin kaupunki

Porin kaupungin vapaa-aikavirasto ja Porin Puuvilla ovat yhdessä ideoineet nuorisotilan perustamista kauppakeskukseen. Nuoriso viihtyy ja asioi Puuvillassa, joten heille suunnatun viihtyisän tilan perustamista kauppakeskukseen pidetään tärkeänä sekä vapaa-aikaviraston, että Kauppakeskus Puuvillan näkökulmasta. Nuorisotila kauppakeskuksessa on arkea jo useassa kaupungissa. Kokemukset niistä ovatkin olleet hyviä niin nuorison, kuin muiden liikekeskusten asiakkaiden kannalta.

Virasto uskoo, että Puuvillan nuorisotilasta syntyy toimiva ja uudenlainen ratkaisu, jos vapaa-aikalautakunta ensi keskiviikkona näyttää hankkeelle vihreää valoa. Toteutuessaan uuden nuorisotilan toiminta Puuvillassa käynnistyy syksyllä 2017. Kauppakeskuksen tila korvaisi Pormestarinluodon ja Ruosniemen nuorisotilat. Uuden tilan suunnitteluun otetaan nuoret mukaan heti alkuvaiheessa, jotta tilasta saataisiin toiminnallisesti paras mahdollinen.

Lisätietoja:
Juha Veistonen, kiinteistöjohtaja, Porin Puuvilla Oy, p. 044 970 6068
Anne Leppänen, nuorisoyksikön esimies, Porin kaupunki, p. 044 701 1424

Tiedote pdf