Tiedote 20.1.2017
Porin Puuvilla Oy, Renor Oy, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Kauppakeskus Puuvillalla vahva kasvun vuosi 2016

Puuvillan kävijämäärä kasvoi vuonna 2016 peräti 11,2 prosenttia

Kauppakeskus Puuvillan kävijämäärät ovat kasvaneet 11,2 prosenttia vuonna 2016 verrattuna edelliseen vuoteen. Kasvuprosentti on kauppakeskusten keskiarvoa reilusti korkeampi KTI:n raportin mukaan.

Puuvillan myynnin kasvu vuonna 2016 oli loistavat 7,5 prosenttia

Kauppakeskus Puuvillan vetovoima näkyy myös kasvaneissa myyntiluvuissa. Kokonaismyynti on lisääntynyt vuoden alusta 7,5 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Myynti on kasvanut kaikilla toimialoilla.

Kauppakeskus Puuvilla myös kehittää toimintaansa jatkuvasti. Tarjonta on vuoden 2016 aikana monipuolistunut useilla uusilla toimijoilla. Julkiset palvelut saivat täydennystä, kun Porin kaupunki avasi kirjaston Puuvillassa. Sisustamisen toimiala vahvistui Suomen suurimman Finlaysonin -myymälän ja Pentikin avajaisten myötä. Myös ravintolatarjonta on monipuolistunut entisestään, kun Ristorante Momento avasi syyskuun alussa ja kotiruokaa tarjoava Makumaakari aloitti toimintansa joulukuussa. Marraskuussa ovensa Puuvillassa avasi myös Eurajoen Säästöpankki ja Sp-koti. Puuvilla sai myös oman lehden, joka ilmestyy säännöllisesti 8 kertaa vuodessa printtinä ja
digitaalisena http://porinpuuvilla.fi/puuvilla-lehti.

Myös vuosi 2017 on alkanut aktiivisen kehittämisen merkeissä. Helmikuun aikana Kotipizza avaa ravintolan Puuvillaan ensimmäiseen kerrokseen, Subwayn ja Pentikin väliin. Kevään aikana on tulossa myös muita odotettuja uusia avauksia.

Puuvillan tapahtumakonsepti uudistuu ja monipuolistuu vuoden 2017 aikana. Aloitimme upealla
hyvinvointitapahtumalla 14.1.2017. Tapahtuma sai runsaasti kiitosta asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta. Puuvilla Challenge sisäsuunnistustapahtuma jatkaa vuoden tapahtumasarjaa 22.1.2017, Häämessut järjestetään Puuvillassa 29.1.2017 ja suuri matelijanäyttely helmikuun alussa. Koko vuoden luvassa on laadukkaita monipuolisia tapahtumia Puuvilla Areenalla ja Markkinatorilla.

Lisätietoja:

Tea Siivola, kauppakeskusjohtaja, Porin Puuvilla Oy, p. 0400 179 048
Juha Veistonen, kiinteistöjohtaja, Porin Puuvilla Oy, p. 044 970 6068

Puuvilla on kaupunkikortteli, jossa historiallinen kulttuurimiljöö yhdistyy ainutlaatuisella tavalla moderniin kauppakeskukseen. Puuvilla muodostaa Satakunnan vetovoimaisimman kaupan, palvelujen, tapahtumien ja tulevaisuudessa myös asumisen keskittymän. Puuvillan Kauppakeskuksessa on yli 60 liikettä ja 2000 maksutonta pysäköintipaikkaa. Porin Puuvilla Oy:n omistavat tasavertaisin osuuksin Renor ja Ilmarinen.

PorinPuuvilla_tiedote (pdf)